Verschillende vaarroutes

Waterland bestaat natuurlijk voornamelijk uit water en vandaar dat jullie vele verschillende routes kunnen varen. Onderweg worden alle routes aangegeven met borden en zijn er verschillende plekken waar jullie kunnen aanmeren om te picknicken. Er zijn zelfs plekken waar jullie kunnen zwemmen. Verder verzorgen wij een routekaart voor onderweg.

 
 
theetuin overleek waterland laag holland old holland high tea fluisterboot dagje uit lunch taart gebak huisgemaakt fluistervaren fata morgana broek mooie huizen.JPG

Route van 2 uur

Standaard fluisterboot €45

In twee uur kunnen jullie een rondje varen door het prachtige pittoreske Broek in Waterland. Een van de mooiste dorpen van Nederland met vele historische houten huizen uit de VOC tijd. Via het natuurgebied varen jullie er heerlijk rustig naartoe. Door smalle slootjes, over het meer en langs grazende koeien. Er even heerlijk tussenuit!

Let op, deze route is zonder stop. Willen jullie ergens aanmeren? Reserveer de boot dan langer.

 
theetuin overleek waterland laag holland old holland high tea fluisterboot dagje uit lunch taart gebak huisgemaakt   varen bewolkt varkensland punt boot.jpg

route van 2,5 uur

Standaard fluisterboot €51
Middelgrote fluisterboot €110

In 2,5 uur varen jullie ook naar het prachtige pittoreske Broek in Waterland. Terug gaan jullie een extra stukje dwars door het natuurgebied met op de achtergrond de dorpen Watergang en Ilpendam. Een heerlijk uitje!

Let op, deze route is zonder stop. Willen jullie ergens aanmeren? Reserveer de boot dan langer.

 
theetuin overleek varen waterland oud holland laag oude dorpen typisch hollands high tea huisgemaakt taart gebak scones tuin fluistervaren boot dagje uit monnickendam amsterdam terras uitzicht fatambrinw.jpg

route van 3 uur

Standaard fluisterboot €57,50

Een populaire route. Deze route gaat dwars door Broek in Waterland, Zuiderwoude en Monnickendam. Vaar over kleine meren, via smalle slootjes langs grazende koeien door de pittoreske dorpen. Een onvergetelijke dag!

Let op, deze route is zonder stop. Willen jullie ergens aanmeren? Reserveer de boot dan langer.

 
theetuin overleek waterland laag holland old holland high tea fluisterboot dagje uit lunch taart gebak huisgemaakt   varen roomeinde zon rust broek in waterland.jpg

route van 3,5 uur

Standaard fluisterboot €63,50
Middelgrote fluisterboot €140

In 3,5 uur kan bovenstaande route van 3 uur gevaren worden en hebben jullie nog even tijd om ergens aan te meren. Kies voor een relaxte plek ergens op een weiland, een picknickplaats met prachtig uitzicht of neem een duik in een van de meren!

 
25e0366bdc2d8106760e4c0b1d8c36d8.jpg

hele dag varen

Standaard fluisterboot €95
Middelgrote fluisterboot €215

Mochten jullie niets willen missen, kies dan voor een hele dag op het water. Verken Waterland op eigen snelheid en kom tot rust. Meer aan bij een relaxte plek op het weiland, een picknickplaats met prachtig uitzicht of een zonnig terras in een van de dorpen. Je kunt zelfs een duik nemen in een van de meren.

 


Onderweg is het mogelijk het prachtige interieur van het Beroemde huis te bewonderen in Broek in Waterland (45 minuten varen vanaf onze locatie). Interesse? Neem contact met hen op en reserveer.