Routebeschrijvingen


Onze theetuin ligt precies tussen Monnickendam en Ilpendam. Met de auto zijn wij vanaf de Amsterdamse ringweg (A10) in 15 minuten te bereiken. Wij hebben een beperkt aantal parkeerplekken en willen u graag verzoeken waar mogelijk te carpoolen. Ook is dit bijvoorbeeld mogelijk vanaf Monnickendam of Ilpendam (daar waar u uw auto makkelijker kan parkeren).

 

Vanuit Amsterdam

Neem op de ringweg afslag S116 richting Volendam. Volg de N247 richting Volendam/Monnickendam. Nadat u Broek en Waterland bent gepasseerd slaat u bij de eerste stoplichten links af (nog voor het benzinestation). Direct buigt deze weg af naar rechts en deze smalle en kronkelige weg (Overleek) volgt u voor ongeveer 3 km. Wij zijn gevestigd aan de linker kant en staan duidelijk aangegeven. 

Vanuit Hoorn

Volg de N247 richting Volendam/Monnickendam. Rijd bij de eerste afslag Monnickendam gewoon rechtdoor. Pas na het benzinestation slaat u bij de stoplichten rechts af. Direct buigt deze weg weer af naar rechts en deze smalle en kronkelige weg (Overleek) volgt u voor ongeveer 3 km. Wij zijn gevestigd aan de linker kant en staan duidelijk aangegeven. 

Vanuit Purmerend

Neem bij de stoplichten van Ilpendam de afslag naar links. Sla daarna rechts af, over de brug. Houd bij het dorpsplein rechts aan en rijd de Dorpsstraat in. Houd daarna links aan. Na het volgen van de weg langs het water neemt u de eerste afslag rechts (Overleek). Deze smalle en kronkelige weg volgt u voor ongeveer 3 km. Wij zijn gevestigd aan de rechter kant na een scherpe bocht. 

 

Met het openbaar vervoer


Door vanaf Monnickendam of Ilpendam gebruik te maken van de buurtbus is het mogelijk om ons per openbaar vervoer te bereiken. Plan je reis goed want de buurtbus rijdt niet altijd en maar een aantal keer per dag.

 

Op de fiets

Wat fijn (en gezond)! Overleek is prachtig om doorheen te fietsen. Ons mooie plekje ligt 500 meter na fietsrouteknooppunt 2 (richtig 22). Verder kun je je elektrische fiets bij ons opladen. 

Lopend 

Vanaf Monnickendam loop je naar ons toe in een half uurtje en vanaf Ilpendam en Broek in Waterland in 40 minuten. De leukste en mooiste route is onze eigen Theetuin wandelroute door Broek in Waterland en de weilanden.

Per boot

Wij liggen aan het meer 'De Leek' tussen Monnickendam en Broek in Waterland. Halverwege het meer is onze theetuin aangegeven met een vlag en een blauw bord langs de rietkraag.