Theetuin Overleek
Overleek 6
1141 PD Monnickendam

Heel graag willen we u verzoeken waar mogelijk te carpoolen i.v.m. beperkte parkeer mogelijkheden.  


Met het openbaar vervoer:

Klik hier en alles staat voor jullie uitgestippeld

Met de auto:

Onze theetuin ligt precies tussen Monnickendam en Ilpendam. Met de auto zijn wij vanaf de Amsterdamse ringweg (A10) in 15 minuten te bereiken. Wij hebben een beperkt aantal parkeerplekken en willen u graag verzoeken waar mogelijk te carpoolen. Ook is dit bijvoorbeeld mogelijk vanaf Monnickendam of Ilpendam (daar waar u uw auto makkelijk kan parkeren). Wij zijn als volgt te vinden:

Vanuit Amsterdam:

Neem op de ringweg afslag S116 richting Volendam. Volg de N247 richting Volendam/Monnickendam. Nadat u Broek en Waterland bent gepasseerd slaat u bij de eerste stoplichten links af (nog voor het benzinestation). Direct buigt deze weg af naar rechts en deze smalle en kronkelige weg (Overleek) volgt u voor ongeveer 3 km. Wij zijn gevestigd aan de linker kant en staan duidelijk aangegeven. 

Vanuit Hoorn:

Volg de N247 richting Volendam/Monnickendam. Rij bij de eerste afslag Monnickendam gewoon rechtdoor. Pas na het benzinestation slaat u bij de stoplichten rechts af. Direct buigt deze weg weer af naar rechts en deze smalle en kronkelige weg (Overleek) volgt u voor ongeveer 3 km. Wij zijn gevestigd aan de linker kant en staan duidelijk aangegeven. 

Vanuit Purmerend/Ilpendam:

Neem bij de stoplichten van Ilpendam de afslag naar links. Sla daarna rechts af, over de brug. Bij het dorpsplein gaat u rechtdoor de Dorpsstraat in. Houd links. Na het volgen van de weg langs het water neemt u de eerste afslag rechts (Overleek). Deze smalle en kronkelige weg volgt u voor ongeveer 3 km. Wij zijn gevestigd aan de rechter kant na een scherpe bocht. 

Komt u op de fiets?

Wat fijn (en gezond)! Overleek is prachtig om doorheen te fietsen. Ons mooie plekje ligt 500 meter na fietsrouteknooppunt 2 (richtig 22). Plan hier zelf jullie route. En maakt u zich geen zorgen want u kunt uw elektrische fiets bij ons opladen. 

Bent u van plan om te komen lopen?

Vanaf Monnickendam loopt u naar ons toe in een half uurtje en vanaf Ilpendam en Broek in Waterland in 40 minuten. De leukste en mooiste route is onze eigen Theetuin wandelroute door Broek in Waterland en de weilanden heen.

Komt u per boot?

Wij liggen aan het meer 'De Leek' tussen Monnickendam en Broek in Waterland. Halverwege het meer is onze theetuin aangegeven met een vlag en een blauw bord langs de rietkraag. Meer jullie boot aan bij het terras. 

Neem de buurtbus! 

De buurtbus heeft nummer 419 en rijdt ongeveer 6 keer per dag (niet op zon- en feestdagen). U kunt opstappen in Uitdam, Zuiderwoude, Monnickendam, Ilpendam en in Broek in Waterland en deze stopt voor de deur. Hier vindt u alle vertrektijden